Dårlig vær fører til kamp om Sydenreiser

- Det er tydelig at det store væromslaget har satt en støkk i mange, sier Christian Lunde i Star Tour.

Personlig økonomi

De siste dagers ruskevær bidrar til at ferieklare nordmenn rømmer landet. I går hadde Star Tour salgsrekord for julireiser.- Det er tydelig at det store væromslaget har satt en støkk i mange. Femten grader og regn er langt fra feriedrømmen om sol og sommer. Mange begynner nok bokstavelig talt å få kalde føtter, sier Christian Lunde, daglig leder i Star Tour, på telefon fra ferieøya Kypros. Han tror en del av oss ventet litt med å bestille Sydenferien i håp om at det flotte sommerværet skulle vedvare.- I går tok salget av for alvor, og vi hadde faktisk årets beste dag når det gjelder salg av julireiser. Vi regner med stor pågang også de nærmeste dagene, og for raske koffertpakkere finnes det fremdeles noen ledige plasser, avslutter Lunde.