- Et eventyr for norske investorer

Holberg-forvalter Hogne Tyssøy peker på det viktige for den som har ambisjoner i dagens aksjemarked.

Personlig økonomi

I sin juli-rapport karakteriserer forvalterne i Holberg 1. halvår 2009 som et eventyr for norske aksjeinvestorer.- De som tok risikoen har fått betalt for det. Fra at aksjemarkedene fremsto som priset i pakt med "armageddon", har vi fått prisingen opp i nærheten av fair gitt dagens nyhetsbilde. (...) Dette borger for selektivitet og at aksjeplukking igjen blir viktig i den grad en har ambisjoner i dette markedet, heter det.Forvalterne Hogne Tyssøy (bildet) og Jann Molnes innrømmer at heller ikke de vet hva som kommer, men forsøker etter beste evne å gjette på fremtiden.- Det ser ut til at Kina på nytt skal stå for en stor del av veksten i årene som kommer. Bidraget fra supermakten til endringen i globalt BNP har vært på nærmere 50 prosent de siste årene. Det er ikke usannsynlig at vi vil være i nærheten av det også i årene som kommer. For Oslo Børs vil dette virke på flere måter, hovedsaklig positivt, skriver de videre i rapporten.

Nyheter
Børs