Fondene vi selger oss ut av

Ikke alle aksjefond er like populære. Disse fondene var de største salgsobjektene i juni.

Personlig økonomi

Mens aksjefond var de mest populære salgsobjektene, viser en oversikt fra Nordnet at to rentefond var de største salgsobjektene blant privatkundene i juni: Skagen Høyrente og Nordea Pengemarked.Les også: Åtte hete aksjefond- På listen over de ti mest solgte fondene finner vi for øvrig en overrepresentasjon av fond med avgifter, herunder blant annet East Capital, Storebrand, Handelsbanken og Odin. På listen over de ti mest kjøpte fondene finner vi derimot ingen med avgifter. Det kan selvfølgelig være flere årsaker til dette, men mye tyder på at kundene er bevisst fondenes avgifter når de plasserer sparepengene sine, sier daglig leder i Nordnet Norge Anders Skar.De mest solgte fondene i juni1. Skagen Høyrente2. Nordea Pengemarked3. Nordea 1- Nordic Equity Fund4. East Capital Rysslandfond5. Storebrand Norge6. HQ Indienfond7. Handelsbanken Kina8. Handelsbanken Latin Amerika9. HSBC GIF Brazil Equity10. Odin Offshore