Går bananas når iPhone lanseres

Snart starter salget av nye iPhone 3GS. Forventningene er skyhøye.

Apples Steve Jobs - Foto: Scanpix
Personlig økonomi

Mobilselskapet Chess starter salget av nye iPhone 3GS i slutten av juli. Chess blir dermed den eneste operatøren utenom NetCom og Telenor som får tilgang til iPhone 3GS.iPhone 3GS kommer med ny funksjonalitet, og den leveres med 16 og 32 GB minne. Telefonen kan benyttes som modem for mobilt internett, noe mange har etterspurt.- Det er store forventninger til den nye Apple-telefonen som lanseres med enda flere muligheter. Folk kommer til å gå bananas, og vi skal prøve å gi folk den rimeligste iPhone-avtalen, sier Chess-sjef Rolf Barmen.Pris og prisplaner blir først kjent når vi nærmer oss lanseringen, heter det. iPhone 3GS kommer, i følge VG, trolig ikke i salg i Norge før 31. juli.