Hurtigruten + Norwegian

Hurtigruten og Norwegian samarbeider for å prøve å lokke nordmenn med på tur.

Foto: Hurtigruten
Personlig økonomi

Norwegian og Hurtigruten søker sammen i en ellers utfordrende tid for reiselivsbransjen. Samarbeidet, som omfatter flyreiser i kombinasjon med et utvalg av Hurtigrutens sjøreiser langs Norskekysten, muliggjør attraktive betingelser i et noe tregt feriemarked.- Vi vet mange fortsatt sitter på gjerdet uten konkrete ferieplaner. Med mulighetene denne avtalen gir er det ikke lenger grunn til å vente. Dette tilgjengeliggjør det vakreste Kyst-Norge har å by på til hele landet, sier Hurtigrutens produktdirektør Leif Øverland.Avtalen muliggjør pakker som den klassiske sørgående hurtigrutereisen Kirkenes-Bergen alt inkludert, også flyforbindelse til/fra Oslo lufthavn Gardermoen, til en pris på 7.950 kroner.

Nyheter
Næringsliv