I morgen kan du kjøpe iPhone 3GS

Network Norway tar innersvingen på rivalene Telenor og Netcom. - I morgen kan du kjøpe iPhone 3GS, sier Tom Guldberg i Network Norway til HegnarOnline.

Foto: Apple
Personlig økonomi

Network Norway tar innersvingen på rivalene Telenor og Netcom. Selskapet vil nemlig allerede i morgen lansere den mye omtalte iPhone 3GS, flere uker før rivalene.-Vi er i gang i morgen, sier Tom Guldberg, Direktør Samfunnskontakt i Network Norway, stolt til HegnarOnline.Apple ønsker først å lansere produktet i de store markedene, før produktet til slutt slippes på det norske markedet. I den anledning har Network Norway tatt en "snarvei" ved at de kjøper inn mobilene fra en hemmelig europeisk distributør.-Da det ble kjent at Iphone 3GS snart var på vei ble vi kontaktet av stadig flere kunder som ønsket at vi kom på banen. Vi er tross alt her for kunden, så dette tok vi tak i og kontaktet våre tidligere samarbeidspartnere, sier Guldberg til HegnarOnline.iPhone 3gs 16 GB vil koste fra 4.499-6.699 kroner, eks mva, avhengig av om mobilen kjøpes med eller uten bindingstid. Tilsvarende vil iPhone 3gs 32 GB koste fra 5.399-7.599 kroner, eks mva.

Nyheter
Næringsliv