Internett og film på toget

Internett, underholdning og reiseinformasjon blir en realitet på norske tog etter sommeren.

Foto: Scanpix
Personlig økonomi

NSB interaktiv vil inneholde alle tre tilbudene, og allerede i sommer er det mulig å teste ut tilbudet på enkelte strekninger.- Dette vil i sin helhet bli testet etter sommeren. Internett i tog er testet av et begrenset antall kunder i noen uker, men nå ønsker vi å stressteste systemet ved å tilby denne tjenesten til alle som reiser på bestemte tog før produktet lanseres etter sommeren. I testperioden vil tilbudet være gratis for NSBs kunder, sier konserndirektør Stein Nilsen i NSB.Underholdningspakken tilbyr spill, filmer, musikk og en barnepakke. De to siste tilbudene vil koste noe når prøveperioden er over.Torsdag internett ble internett testet i togene på to strekninger: Skien-Lillehammer og Oslo-Bergen. Ordningen gjelder imidlertid ikke alle vogner og alle avganger.Nå ønsker NSB at så mange som mulig tester systemet i sommer og ønsker tilbakemelding fra brukerne. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv