Leica for "jegere"

Lica lanserer et begrenset antall av Leica D-Lux 4 "Safari".

Personlig økonomi

Det nye Leica D-Lux 4 "Safari" digitalkamera kommer i et svært begrenset opplag på kun 6.000 kameraer i hele verden og bare et fåtall til Norge.Pakken består av kamera og bæreveske. Vesken er laget i et slitesterkt og vanntett stoff, med god plass til kameraet og tilleggsutstyr som håndgrep, optisk søker eller blits. Vesken har eget regntrekk..Kamerahuset er beskyttet av en anodisert olivengrønn overflate som er spesielt motstandsdyktig mot slitasje og garanterer langsiktig beskyttelse akkurat som alle de andre modellene i Leica D-Lux 4 serien. Bruken av førsteklasses materialer garanterer for høyeste pålitelighet under alle forhold, heter det i pressemeldingen.De tekniske funksjonene på Leica D-Lux 4 "Safari" er de samme som for de andre modellene i serien. Med profesjonell optikk (10 megapixler), gjennomtenkt system og tilleggsutstyr, er kameraet et ekte systemkamera i kompakt utførelse.LEICA D-Lux 4 "Safari" er tilgengelig i butikkene fra august 2009 og vil ha en veiledende pris på 8.995 kroner inklusive moms.