Middag med Trond Giske? Ja takk!

Idrettspresident Tove Paule vet å ta vare på Norges eldste bryggeri. En bedre middag med Trond Giske står også høyt på listen.

Tove Paule - Foto: Scanpix
Personlig økonomi

Tove Paule, tidligere turner og turndommer, ble i 2007 kåret til landets første kvinnelige idrettspresident. Paule er å finne på en 65. plass på Kapitals liste over Norges mektigste kvinner.Les: Norges mektigste kvinner kåretFøler du deg rikere nå enn for et år siden?Ja, på mange måter, og det er å utvide horisonten for hvordan man tenker og vurderer ulike ting... Hele livet er en lærdom.Har du penger i aksjer eller aksjefond? Hva er din favoritt aksje?Nei, og jeg har ingen favoritter.Dersom du kunne velge et annet yrke, hva ville det vært?Jeg ville ha vært lege - kanskje spesialist innenfor livsstilsykdommer. Det blir for vårt samfunn et større og større problem i de kommende årene.Hva er ditt beste sommerferietips?Hvis du er mye borte slik jeg er, kul den hjemme. Det er praktfullt, og du oppdager alle utfordringene du har i heimen som du burde ha tatt tak i for lenge siden.Kunne du klart deg uten mobiltelefon i ferien?Ja, så absolutt, og det gjør jeg og. Det er jo bare å legge inn en melding som sier at du er bortreist på ubestemt tid…Hvor lang ferie skal du ha i sommer, og hvor går ferden?Har planer om to uker i juli, men da blir det som sagt, heimen. For øvrig? Det tar jeg på sparket!Hvem kunne du tenke deg å spise en bedre middag med?Det er så mange, men hva med Trond Giske? Det gjelder å benytte enhver anledning til å komme med input om ønsker og behov.Hvis du skal kose deg med et glass, hva er det fylt med?AASS Classic naturligvis - jeg må jo ta vare på Norges eldste bryggeri! Og når de i tillegg har det beste ølet, da er det greit.Hva er ditt beste karrieretips?Ta noen år i utlandet! Da får du vite hva det betyr å ta vare på deg selv - det er viktig uansett karrierevalg.Hvilken bok leser du i sommer?Alle krimromanene til Camilla Läckberg - de er rågode!Hva gjør du for å holde deg i form?Ikke så mye fysisk, men jeg tar godt vare på den psykiske helsa! Det å være fornøyd med livet, tror jeg er den viktigste ingrediensen til et godt liv.