Stoltenbergs ferietips: Ta helt fri

Statsminister Jens Stoltenberg oppfordrer alle til å ta seg helt fri fra jobben i ferien.

Grilling i Sofienbergparken - Foto: Scanpix
Personlig økonomi

- Jeg kjenner mange som må jobbe med seg selv for å ha ferie. En må passe på så en ikke overorganiserer seg, heller, sier Stoltenberg til VG.Han forteller at han selv bruker «noen dager» på å få feriepulsen, men at det hjelper veldig å gå i fjellet.Derfor blir det tur i Jotunheimen, i tillegg til ferie på familiens hytte på Hvaler. Samt et besøk på AUFs sommerleir på Utøya andre helgen i juli.Statsministeren forteller at på hytta skal han gjøre ingenting. Det betyr ting han ellers ikke får tid til, som å lage frokost, spise frokost, handle og lage mat.- Mye tid vil gå med til det, og å være på stranden, sier Stoltenberg.På spørsmål om hva folk bør gjøre i sommer, svarer han med latter at det har regjeringen ikke noen mening om, folk får gjøre som de vil. (©NTB)