Vollvik kapret 1.000 kunder på to uker

-Det er langt bedre enn da jeg startet Chess, sier Idar Vollvik om oppstarten av Ludo. Nå lover han bråk og morsomme påfunn.

Idar Vollvik - Foto: Scanpix
Personlig økonomi

Det er litt over to uker siden Chess-gründer Idar Vollvik lanserte sitt nye mobilselskap Ludo. Ifølge E24 har den energiske trønderen allerede skaffet seg over 1.000 kunder.- Vi har et tilsig på et titalls kunder hver eneste dag. Det er langt bedre enn da jeg startet Chess. Vi har 4-5.000 kunder til som har vist sin interesse for selskapet. Budsjettet var 30.000 kunder i løpet av det første året. Slik utviklingen har vært nå regner vi med å nå dette antallet på halve tiden, sier Vollvik til E24.- Vi skal bråke litt. Og vi lover morsomme påfunn. Det er det behov for i denne bransjen. Vi er litt forsiktige i begynnelsen og fokuserer nå mest på kvalitet. Når vi er sikre på at alt fungerer ruller vi ut, avslutter Vollvik.