Analysesjef: - Vi har klokkertro på denne aksjen

Analysesjef i Platou Markets, Bengt Jonassen, forteller hvilke sektorer du bør være forsiktig med - og hvilke aksjer du bør kjøpe.

Bengt Jonassen - Foto: Finansavisen
Personlig økonomi

Bengt Jonassen var dagens gjest på Økonominyhetene. Analysesjefen begrunnet hvorfor han tror Oslo Børs skal videre opp frem mot nyttår og trakk frem flere interessante kjøps- og salgskandidater.I tillegg kommenterte han fusjonsplanene til Det Norske Oljeselskap og Røkke-eide Aker Exploration, de viktige forbrukertillitstallene fra USA og makrobildet generelt.Du får også teknisk analyse av Statoil, Aker Solutions og RCL.Se opptaket av dagens sending herØnsker du å se programmet i Windows Media Player kan du benytte denne adressen: mms://mms-icanal-live.online.no/hegnlive (hint: "Fil" og "Åpne URL-adresse"). Den virker kun under sendingen. Har du Mac bør du laste ned og benytte VLC Player. Den kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.no Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen.Har du problemer med å se sendingen er dette noen tips du kan forsøke:Reinnstaller/oppdater WMP (Windows Media Player). Dette løser ofte problemer med lyd og bilde.Sjekk at hastigheten på Nett-TV er riktig innstilt:Link til videoinnstillinger finner du nederst på Nett-TV.Innstillinger i WMP (Gå inn via Startknappen, velg Programmer, velg Windows Media-player.)YTELSE Gå på Verktøy -> Alternativer -> YtelseVelg: Identifiser tilkoblingshastigheten.Endre bufring til 15 sekunderNETTVERK Gå på Verktøy/Tools -> Alternativer/Options -> Nettverk/NetworkSlå av UDP og Multicast.Velge http som protokoll for streamingI ExplorerSlette temporary internet files. Dette for å rydde unna evt innhold som er cachet lokalt til disk tidligere.

Nyheter
Børs