Dersom du fremdeles har ferie til gode, kan du fråtse i mange gode reisetilbud, enten det er storby eller Syden som frister. Restplass-sjef Jason Eckhoff sier til HegnarOnline at han selger tur/retur Rhodos for 448 kroner. Det gjelder kun fly, og avreisen er i morgen, onsdag 12. august. Da kan du velge om du vil returnere søndag 23. august eller torsdag 27. august.Ønsker du litt lenger betenkningstid, vil en tur/returbillett med avreise på søndag 16. august koste 795 kroner.-Ja, det er historisk billig. "Hårreisende priser" som jeg selv kaller det. For under 500 kroner får du en toukers tur til Kreta. For 500 kroner ekstra får du fullt opphold i skjønne omgivelser. Det er altså vesentlig dyrere å bli hjemme, sier Eckhoff til HegnarOnline.-Turoperatørene sitter med et stort antall usolgte reiser og dette fører til priskrig nå som fellesferien er over og skolene begynner. I charterverdenen er de kyniske og selger med kraftig tap fremfor å la et sete reise ledig. Dette innebærer altså priser på rundt 1.000-lappen for reise og opphold, noe som er hårreisende billig, avslutter Eckhoff.