Mandag 17. august starter vi opp igjen med daglige direktesendte webTV-sendinger på HegnarOnline.I tillegg til børs, finans og makro, vil vi de neste ukene fokusere på det norske valget. Flere av de forskjellige partienes finanspolitiske talsmenn vil delta på sendingen.Økonominyhetene vil gå direkte på forsiden av HegnarOnline mandag til torsdag fra klokken 16.05 og fredag klokken 13.30. Opptaket legges ut på
rett etter at sendingen er ferdig.Har du spørsmål, tips, forslag til gjester vi kan invitere eller temaer vi skal diskutere på sendingen kan det sendes til: Ønsker du å se programmet i Windows Media Player kan du benytte denne adressen: (hint: "Fil" og "Åpne URL-adresse"). Den virker kun under sendingen. Har du Mac bør du laste ned og benytte VLC Player. .Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat..Reinnstaller/oppdater WMP (Windows Media Player). Dette løser ofte problemer med lyd og bilde.Sjekk at hastigheten på Nett-TV er riktig innstilt:Link til videoinnstillinger finner du nederst på Nett-TV. (Gå inn via Startknappen, velg Programmer, velg Windows Media-player.) Gå på Verktøy -> Alternativer -> YtelseVelg: Identifiser tilkoblingshastigheten.Endre bufring til 15 sekunder Gå på Verktøy/Tools -> Alternativer/Options -> Nettverk/NetworkSlå av UDP og Multicast.Velge http som protokoll for streamingSlette temporary internet files. Dette for å rydde unna evt innhold som er cachet lokalt til disk tidligere.