17,5 millioner for Drammens dyreste leilighet

Kid-arving Jul A. Gundersen jr flytter fra Drammens dyreste leilighet

Kid-arving Jul A. Gundersen jr setter stadig vekk prisrekorder i Drammen. Den første kom da han ga 15 millioner kroner for toppleiligheten i Øvre Strandgate 9 sent i 2007. Nå skal leiligheten selges igjen, denne gang med prisantydning på 17,5 millioner kroner.Gundersen jr har tapt store beløp i aksjemarkedet under finanskrisen, men avviser at den er grunnen til at han selger videre.- Nei, jeg selger fordi jeg har funnet meg en ny enebolig i Drammens-området, sier Gundersen jr til Finansavisen. - Jeg kan jo bare bo ett sted av gangen, sier han.- Jeg tror at salget vil gå ganske greit. Jeg er helt rolig i forhold til prisantydningen. Det er vanskelig å si noe mer om det nå, konstaterer Gundersen jr.Her er prospektet