Aksjeklubb lurte småsparere for 20 millioner

Det bør kanskje ringe en bjelle når aksjeklubben heter Fastprofit?

Rundt 40 småsparere står ribbet igjen etter å ha investert i aksjeklubben Fastprofit i Moss.Mannen bak aksjeklubben kan ha lurt småsparere for nærmere 20 millioner kroner.Blant dem som investerte, er Helge Hoff og Hege Andersen.- Jeg ble presentert for aksjeklubben i 2006, og skjøt inn noen hundre tusen kroner. Vi fikk månedlige rapporter om utviklingen i aksjemarkedet og om hvor pengene var investert. Avkastningen var da svært høy, forteller Hoff til NRK.Paret ønsket å bruke pengene for å realisere drømmen om et nytt hus. Hoff fikk utbetalt en halv million kroner, og sammen med samboeren investerte han hele sin formue på to millioner kroner i Fastprofit.Men da pengene skulle brukes til husprosjektet, var det stopp. Det familien ikke visste, var at pengene overhodet ikke hadde ynglet på børs.Mannen bak klubben hevdet at 20 millioner kroner sto på konto, men ingen penger kunne betales ut. Da en arrestbegjæring kom opp for Moss tingrett, svarte mannen at han hadde lånt det meste av pengene til egne selskaper.Onsdag begjæres mannens morselskap Fenris Invest konkurs. Pengene fra Fastprofit har vært sporløst forsvunnet siden i fjor høst. Saken kommer opp for Moss tingrett i november. (©NTB)