Bør du investere i oljeservice?

Pareto Securities-analytiker Andreas Stubsrud og Trygve Hegnar diskuterer mulighetene og fallgruvene i oljeservicesektoren.

Foto: Finansavisen
Personlig økonomi

Andreas Stubsrud, rigg- og oljeserviceanalytiker i Pareto Securities, var dagens gjest på Økonominyhetene.Stubsrud og resten av Pareto har brukt de siste dagene til å overbevise kunder og potensielle investorer om at oljeservicebransjen er det riktige stedet å være posisjonert fremover. I dag diskuterte Stubsrud utfordringene og mulighetene i sektoren med Trygve Hegnar.- Det som gjør investorene mest nervøse i dag, er at markedet har steget veldig fort. Vi tror det er oppside i sektoren basert på volumvekst, sa Stubsrud blant annet, men understreket at markedet langt fra er friskmeldt.- Se for eksempel på jack-up markedet. Der kommer det til å bli verre før det blir bedre, men vi ser igjennom det. Den dippen som kommer er ikke priset inn i aksjene.Se opptaket av sendingen herI tillegg kommenterte vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og du får teknisk analyse av StatoilHydro, IGE og Yara.Ønsker du å se programmet i Windows Media Player kan du benytte denne adressen: mms://mms-icanal-live.online.no/hegnlive (hint: "Fil" og "Åpne URL-adresse"). Den virker kun under sendingen. Har du Mac bør du laste ned og benytte VLC Player. Den kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.no Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen.Har du problemer med å se sendingen er dette noen tips du kan forsøke:Reinnstaller/oppdater WMP (Windows Media Player). Dette løser ofte problemer med lyd og bilde.Sjekk at hastigheten på Nett-TV er riktig innstilt:Link til videoinnstillinger finner du nederst på Nett-TV.Innstillinger i WMP (Gå inn via Startknappen, velg Programmer, velg Windows Media-player.)YTELSE Gå på Verktøy -> Alternativer -> YtelseVelg: Identifiser tilkoblingshastigheten.Endre bufring til 15 sekunderNETTVERK Gå på Verktøy/Tools -> Alternativer/Options -> Nettverk/NetworkSlå av UDP og Multicast.Velge http som protokoll for streamingI ExplorerSlette temporary internet files. Dette for å rydde unna evt innhold som er cachet lokalt til disk tidligere.

Nyheter
Børs