De mest populære reisemålene

En våt og regntung sommer er over. Allerede nå kan du se oversikten over neste sommers tidlige vinnere.

Alanya - Foto: Star Tour/Scott Gog

Allerede i juli, da regnet flommet, åpnet Star Tour for bestilling av neste års sommerferie.- Sommersalget er godt i gang, og vi har solgt mer enn 7000 av neste sommers feriereiser, sier administrerende direktør i Star Tour, Christian Lunde, ifølge en melding.Star Tour har foreløpig økt antallet sommerreiser med fem prosent.- Den dårlige sommeren over store deler av landet har nok trigget mange til å sikre seg neste års sommerferie allerede nå, fortsetter Lunde.Foreløpig har reiseselskapet lagt ut reiser til de mest populære sommerreisemålene og de beste bostedene.- Det er skoleferien og de mest populære hotellene som går først, sier Star Tour-sjefen.Her er neste sommers tidlige vinnere:1. Kreta2. Kypros3. Tyrkia4. Rhodos5. Mallorca