Designhotell i spennende storbyer

Europas storbyer byr på flere spennende designhoteller. Her er de heteste byene.

London
Personlig økonomi

På nettsiden Designhotels.com finner du en oversikt over designhoteller i storbyer over hele verden. Spektakulære suiter, historiske fasader og panoramautsikt er noe av det du kan oppleve.- Flere av hotellene finner du også på våre sider, med norske priser. Prisene varierer, men du kan gjøre gode kjøp i høst. Fem hundre kroner per natt for overnatting på et femstjerners designhotell er ikke verst, sier Terje Berge, salgsdirektør i FINN reise.- Men mange drar nok dit for opplevelsens skyld. Kombinasjonen av litt luksus, sentral beliggenhet og særegenheter ved hotellet er interessant. En god idé hvis du vil overraske kjæresten med en romantisk miniferie. Noen av hotellene har til og med egne elskovspakker, sier Berge.Grims Grenka i Oslo og The Dominican i Brüssel er eksempler på designhoteller hvor du får overnatting fra rundt fem hundre natten, en utvidet langhelg i oktober. Velger du kombinasjonen designhotell og fly kan du eksempelvis besøke Brüssel for 2.900 kroner. Da får du tre overnattinger og fly tur/retur.Hit vil vi på storbyferie:1. London2. København3. Gøteborg4. Paris5. Barcelona6. Stockholm7. Praha8. Roma9. New York10. Amsterdam

Nyheter
Kultur