- Det vil åpne for gode kjøpsmuligheter

Dagfinn Hopsdal forklarer hvorfor han er positiv til aksjemarkedet og forteller hvilke aksjer du bør kjøpe og holde deg unna.

Forvalter Dagfinn Hopsdal. Foto: Finansavisen

Dagfinn Hopsdal, forvalter i Landkreditt Forvaltning, var dagens gjest på Økonominyhetene med Trygve Hegnar.- Jeg tror ikke på noen dramatisk korreksjon, men tar alltid høyde for at markedet kan falle 5-10 prosent. Det vil i tilfelle åpne for gode kjøpsmuligheter, spesielt for de norske livselskapene som fremdeles er veldig lavt eksponert i aksjemarkedet. Akkumulering betyr kursoppgang, og dessuten ligger Statoil etter det norske aksjemarkedet og sammenlignbare aksjer i utlandet, sa Hopsdal blant annet.Forvalteren er positiv til blant annet RCL-aksjen, men holder seg unna REC.- REC er vanskelig å følge på grunn av store innslag av subsidier, strukturelle utfordringer og lav transparens. Jeg holder meg unna denne type selskaper, sa Hopsdal.Se hele innslaget her