Disse aksjefondene rømmer vi fra

-September er historisk sett en turbulent måned, sier Anders Skar i Nordnet. Her er fondene som opplever størst flukt.

Foto: iStockphoto
Personlig økonomi

Nordnet-sjef Anders Skar forteller at topplisten over de mest solgte fondene i august består av ni aksjefond og ett rentefond. Med tre India-fond på topplisten over de mest solgte ser Nordnets fondskunder ut til å være enige om å ta gevinst her.Les også: Her finner du de heteste aksjefondene- Vi har hatt en fantastisk opptur siden bunnen i mars og enkelte har naturligvis valgt å ta gevinst. Samtidig er september historisk sett en turbulent måned og det er mulig at fondssparerne nå tar et lite hvileskjær for å se an utviklingen i markedet, sier Skar.Mest solgte fond:1. HOLBERG NORGE2. HANDELSBANKEN LATIN AMERIKA3. FIDELITY GREATER CHINA4. CARLSON ASIAN SMALL CAP5. HSBC GIF INDIAN EQUITY6. FIDELITY CHINA FOCUS7. BLACKROCK INDIA A28. WARREN WIKLUND PENGEMARKED9. ODIN OFFSHORE10. HANDELSBANKEN INDIAStatistikken som presenteres baseres på Nordnets 44.000 kunder i Norge i august måned.

Nyheter
Børs