En fantastisk medisin mot finanskrisen

Rune Andersen og Espen Beranek Holm får deg til å glemme alt som er forbundet med nedgangstider og finanskrise.

Rune Andersen og Espen Beranek Holm - Foto: Scanpix
Personlig økonomi

I går var det endelig premiere på Rune Andersens nye forestilling "Litt av en mann". Tradisjonen tro har imitatoren med seg landets beste sidekick: Espen Beranek Holm. Sammen beviser de 1+1 blir til 3 i et forrykende show stappfullt av nye imitasjoner, sketsjer og god musikk.Samspillet mellom Rune Andersen og Espen Beranek Holm er en fornøyelse å oppleve, og topper seg når de opptrer som kjæresteparet Lene Marlin og Kåre Conradi. Et annet høydepunkt er imitasjonen av Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Superstar. Det er nesten umulig å ikke la seg rive med at deres treffsikre humor.Knut Nærum er igjen på plass som tekstkonsulent og briljerer med sine tekster på sketsjer som Mørkeblåveispiken (hvor Siv Jensen får gjennomgå) og Humanistisk Gospel.Med på forestillingen "Litt av en mann" er også blåserekken Funk Factory Horns og Traces Gospel Choir. Sistnevnte imponerte med sine musikalske prestasjoner.I en tid preget av økonomiske nedgangstider, anbefaler vi på det sterkeste at du tar deg en tur til Latter på Aker Brygge for å oppleve en helaften med sketsjer, god musikk og imitasjoner. Du vil ikke bli skuffet.

Nyheter
Kultur