Glad i øl?

NewcastleGateshead er på jakt etter en nordmann som kan hjelpe dem med å skrive en pubguide.

Scanpix / Scanpix
Personlig økonomi

Destinasjonen NewcastleGateshead ønsker en nordmann som områdets egen pubekspert. Den som blir tilbudt jobben får tilbringe en uke i området for å lage en offisiell guide til områdets puber. Vedkommende blir også hedret med portrettbilde på en av de lokale ølmerkene.På myndighetenes regning skal den nye eksperten teste pubenes atmosfære, mat- og ølutvalg og prisnivå. Guiden legges ut elektronisk på byens offisielle turistside. Pubeksperten får anledning til å ha med seg en valgfri "research"-assistent for å lette arbeidet.- Norge og NewcastleGateshead er historisk tett knyttet sammen. Vi vet at mange nordmenn er svært glad i atmosfæren, kulturtilbudene og mat- og øltradisjonene. Nå ønsker vi å gjøre området enda mer attraktivt. En egen pubguide skrevet av en nordmann vil være svært nyttig for andre besøkende, sier markedsansvarlig Kim Henrik Løvlien i VisitBritain.NewcastleGateshead er på Lonely Planets liste over de 30 mest "up and coming" stedene i verden. Søknadsfristen er 20. september.

Nyheter
Næringsliv