Har du nettopp kjøpt rømme eller yoghurt?

Tine tilbakekaller et parti Tine Lettrømme og Tine Yoghurt Alltid Naturell, etter påvist e.coli. Hit er produktene distribuert.

Liten jente som spiser yogurt - Foto: iStockphoto

Tine tilbakekaller et parti Tine Lettrømme 3 dl og Tine Yoghurt Alltid Naturell 5 dl, begge merket med M-123 26.10, går det frem av en pressemelding.Produktene er kun distribuert til følgende kommuner: Oslo, Asker, Bærum, Lørenskog, Nittedal, Rælingen, Sørum, Ski, Skedsmo, Gran, Lunner.- Årsaken til at vi trekker tilbake produktene er at det er påvist e.coli i en isolert produksjon ved TINE Meieriet Øst i Oslo. Det finnes mange typer e.coli, og de fleste er ufarlige. Sykdomsfremkallende e.coli er aldri funnet i meieriprodukter i Norge, men vi velger å tilbakekalle hele partiet fra markedet ut i fra et "føre var-prinsipp", sier konserndirektør Elisabeth Morthen i Tine.Les hele meldingen her.