Hedrer designhotell

-Skt. Petri var vårt første designhotell, så dette er vi godt fornøyd med, sier markedsdirektør Thomas Alnes Aakvik til HegnarOnline etter å ha hevdet seg i Europa.

Da CNBC Business kåret Europas beste forretningshoteller, stakk den norskeide hotellkjeden First Hotels av med tredjeplassen med sitt First Hotel Skt. Petri i København. God pris, god plassering og en livlig coctailbar var utslagsgivende i den harde konkurransen.Mama Shelter i Paris inntok førsteplassen, mens The Hoxton Hotel i London kom på en andreplass.First Hotel Skt. Petri er et femstjernes designhotell, og det eneste danske medlemmet av Design Hotels.-Dette er en av flere godbiter i First-kjeden. Skt. Petri var vårt første designhotell, så dette er vi godt fornøyd med, sier Thomas Alnes Aakvik, markedsdirektør i First Hotels, til HegnarOnlineFirst Hotels målsetning er å tilby kvalitetsopplevelser og individuelle valg. Alle hotellene er unike i stil, atmosfære og innredning. First Hotel Grims Grenka, First Hotel G og First Hotel Skt. Petri er eksempler på First Hotels fokus på design.