Hegnar om DNO: - Trusselen er reell

Trygve Hegnar er knallhard i sin kritikk av DNO og mener trusselen om at selskapet kan miste sine eiendeler i Kurdistan er reell.

Trygve Hegnar kommenterte utviklingen i DNO-saken på Økonominyhetene tirsdag.- Dersom DNO mister eiendelene i Kurdistan kan aksjekursen, i verste fall, stupe til rundt en krone. Hvor langt aksjen vil falle når det åpnes for handel torsdag vet jeg ikke, men faren for at DNO kan miste eiendelene sine i Kurdistan er reell, sa Hegnar blant annet.I tillegg kommenterte vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og du får teknisk analyse av StatoilHydro, Yara og Acta.Se opptaket av sendingen herØnsker du å se programmet i Windows Media Player kan du benytte denne adressen: mms://mms-icanal-live.online.no/hegnlive (hint: "Fil" og "Åpne URL-adresse"). Den virker kun under sendingen. Har du Mac bør du laste ned og benytte VLC Player. Den kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.no Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen.Har du problemer med å se sendingen er dette noen tips du kan forsøke:Reinnstaller/oppdater WMP (Windows Media Player). Dette løser ofte problemer med lyd og bilde.Sjekk at hastigheten på Nett-TV er riktig innstilt:Link til videoinnstillinger finner du nederst på Nett-TV.Innstillinger i WMP (Gå inn via Startknappen, velg Programmer, velg Windows Media-player.)YTELSE Gå på Verktøy -> Alternativer -> YtelseVelg: Identifiser tilkoblingshastigheten.Endre bufring til 15 sekunderNETTVERK Gå på Verktøy/Tools -> Alternativer/Options -> Nettverk/NetworkSlå av UDP og Multicast.Velge http som protokoll for streamingI ExplorerSlette temporary internet files. Dette for å rydde unna evt innhold som er cachet lokalt til disk tidligere.