Her finner du de heteste aksjefondene

Usikker på hvor du skal putte sparepengene? Her er listen over de mest kjøpte aksjefondene i august.

Personlig økonomi

Statistikk fra Nordnet viser at risikoappetitten blant private fondssparerne gikk litt ned i august. Blant de mest populære fondene å kjøpe i august finner vi åtte aksjefond og to rentefond. Det mest populære fondet å kjøpe blant norske fondssparere var Holberg Likviditet.Les også: Disse aksjefondene rømmer vi fra- Listen over de mest populære fondene i august domineres likevel av aksjefond og spesielt Norden og Asia-fond. Selv om vi også i august nettokjøper fond ser vi at det nå selges mer aksjefond og kjøpes mer rentefond enn tidligere, sier Anders Skar, daglig leder i Nordnet Norge.Mest kjøpte fond:1.HOLBERG LIKVIDITET2.AGI CHINA EAST ASIA FUND3.HSBC GIF BRAZIL EQUITY A4.DNB NOR NORDIC TECHNOLOGY5.FORTIS L. EQUITY INDONESIA6.WARREN WIKLUND NORGE7.FRANKLIN MUTUAL GLOBAL DISCOVERY FUND8.HOLBERG NORDEN9.FIDELITY INDONESIA FUND10.ALFRED BERG PENGEMARKED

Nyheter
Børs