Hit bør du booke nå

Travel høst i vente i norske, nordiske og europeiske byer. Hit bør du skynde deg med å booke hotellrom.

I et ferskt nyhetsbrev har Via Travel satt opp en oversikt over byer der det kan bli vanskelig å skaffe hotellrom fremover, grunnet større arrangementer.Byene og tidsrommene er:Moskva 22. - 25. september (Int. Trade Fair for Tourism)Oslo 22. - 27. september (Bygg Reis Deg)Trondheim 22. - 28. september (Trondheim Kammermusikkfestival)Bergen 25. - 29. september (Båter til sjøs - båtmesse)Stavanger 1. - 3. oktober (Stavanger kortfilmfestival)København 1. - 9. oktober (13th Olympic Congress)München 6. - 9. oktober (inter airport Europe)Frankfurt 14. - 18. oktober (Frankfurt Book Fair)Oslo 20. oktober (ATEA)Bergen 21. - 29. oktober (Bergen Internasjonale Filmfestival)Kristiansand 22. - 24. oktober (Dark Season Festival)Oslo 6. - 8. november (Diverse messer, Norges Varemesse)Tromsø 12. - 14. november (Barentzjazz)Stavanger 12. - 14. november (Nordic Music Week)