Liv Ullmann datet denne heavy-rockeren

- Jeg satt i et middagsselskap på 1970-tallet og traff en nydelig lektor med langt svart hår som snakket så skjønt, sier Liv Ullmann. Det dreier seg om en stjerne i Kiss, med verdens lengste tunge.

KISS' Gene Simmons - Foto: AP

Rykter om en kopling mellom heavyrockstjernen Gene Simmons fra Kiss og halveksentriske nordiske skuespillerinnen Liv Ullmann er tidligere blitt avfeid som et utrolig rykte.Hos Skavlan i går avslørte Ullmann flere detaljer om hvordan de møttes, melder NRK.no- Jeg satt i et middagsselskap på 1970-tallet og traff en nydelig lektor med langt svart hår som snakket så skjønt, forteller Ullmann i programmet.«Lektoren» fattet umiddelbar interesse for Ullmann. Da lektoren entret Ullmanns hjem, besvimte angivelig datteren Linn da hun så hvem dette var.Liv Ullmann skal ha blitt overrasket da datteren forklarte henne at denne mannen slett ikke var noen lektor, men at han het Gene Simmons, og var en del av bandet Kiss.- Nå må du komme og se meg opptre, sa han etter at vi hadde datet noen ganger. Jeg gjorde det....og da var det slutt, forteller Ullmann.Se klippet her: