Oljeprisen opp eller ned?

Oljeprisen stiger tirsdag, men er venetet å falle utover høsten. Hvor langt kan prisene falle og hva vil det bety for Oslo Børs? Det diskuterer Trygve Hegnar og oljemarkedsanalytiker Torbjørn Kjus her.

Personlig økonomi

Torbjørn Kjus fra DnB NOR Markets var dagens gjest på Økonominyhetene med Trygve Hegnar. Dagens hovedtema var utviklingen i oljeprisen. Hegnar og Kjus diskuterte prisutsiktene for det sorte gullet både på både kort og lang sikt.Se opptaket fra dagens sending her I tillegg kommenterte vi som vanlig utviklingen på børsene i Oslo, resten av Europa, Asia og New York. Og du får teknisk analyse av StatoilHydro, Marine Harvest og PGS. Se Live-sendingen kl. 16:05 her.Ønsker du å se programmet i Windows Media Player kan du benytte denne adressen: mms://mms-icanal-live.online.no/hegnlive (hint: "Fil" og "Åpne URL-adresse"). Den virker kun under sendingen. Har du Mac bør du laste ned og benytte VLC Player. Den kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.no Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen.Har du problemer med å se sendingen er dette noen tips du kan forsøke:Reinnstaller/oppdater WMP (Windows Media Player). Dette løser ofte problemer med lyd og bilde.Sjekk at hastigheten på Nett-TV er riktig innstilt:Link til videoinnstillinger finner du nederst på Nett-TV.Innstillinger i WMP (Gå inn via Startknappen, velg Programmer, velg Windows Media-player.)YTELSE Gå på Verktøy -> Alternativer -> YtelseVelg: Identifiser tilkoblingshastigheten.Endre bufring til 15 sekunderNETTVERK Gå på Verktøy/Tools -> Alternativer/Options -> Nettverk/NetworkSlå av UDP og Multicast.Velge http som protokoll for streamingI ExplorerSlette temporary internet files. Dette for å rydde unna evt innhold som er cachet lokalt til disk tidligere.

Nyheter
Børs