- Renten kan fort komme opp på 3-tallet

Harald Magnus Andreassen kommenterer rentebeslutningen. Trygve Hegnar tar for seg utviklingen i DNO-saken.

Harald Magnus Andreassen var dagens gjest på Økonominyhetene med Trygve Hegnar og kommenterte blant annet rentebeslutningen til Norges Bank.- Dette var som ventet, selv om jeg mener en renteheving nå hadde vært det aller beste. Når det er sagt signaliserer Norges Bank klart og tydelig at en heving av styringsrenten er like rundt hjørnet. Frem mot neste sommer utelukker jeg ikke at renten skal opp på tre tallet, sa Andreassen blant annet.Se hele opptaket av dagens sending herI tillegg kommenterte vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og du får teknisk analyse av StatoilHydro, TGS og RCL.Ønsker du å se programmet i Windows Media Player kan du benytte denne adressen: mms://mms-icanal-live.online.no/hegnlive (hint: "Fil" og "Åpne URL-adresse"). Den virker kun under sendingen. Har du Mac bør du laste ned og benytte VLC Player. Den kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.no Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen.Har du problemer med å se sendingen er dette noen tips du kan forsøke:Reinnstaller/oppdater WMP (Windows Media Player). Dette løser ofte problemer med lyd og bilde.Sjekk at hastigheten på Nett-TV er riktig innstilt:Link til videoinnstillinger finner du nederst på Nett-TV.Innstillinger i WMP (Gå inn via Startknappen, velg Programmer, velg Windows Media-player.)YTELSE Gå på Verktøy -> Alternativer -> YtelseVelg: Identifiser tilkoblingshastigheten.Endre bufring til 15 sekunderNETTVERK Gå på Verktøy/Tools -> Alternativer/Options -> Nettverk/NetworkSlå av UDP og Multicast.Velge http som protokoll for streamingI ExplorerSlette temporary internet files. Dette for å rydde unna evt innhold som er cachet lokalt til disk tidligere.