Satser på luksus midt i bushen

Et nytt luksuskonsept tilbys nå i et av Sør-Afrikas beste og mest velkjente viltreservater.

Personlig økonomi

I Phindareservatet i KwaZulu-Natal, nær Sør-Afrikas østkyst, finner vi The Homestead &Beyond Phinda, en stor lodge med fire suiter og totalt plass til åtte personer.The Homestead &Beyond Phinda ligger midt i bushen, men tilbyr alle tenkelige bekvemmeligheter, blant annet egen kokk, butler og guide (ranger), som tar gjestene med på safarieventyr i egen jeep.Alle aktiviteter tilpasses ønsker fra barn og voksne. Phindareservatet har særlig verdifulle naturresserser og et rikt dyreliv. Her finnes blant annet "The Big Five"; løve, leopard, elefant, neshorn og bøffel.Foruten safari kan gjestene fråtse i et stort utvalg andre aktiviteter; blant annet kanoturer, dypvannsfiske, fugletitting og rideturer. På riktig gammeldags vis kan gjestene nyte "afternoon tea" ved poolen etter dagens eventyr.

Nyheter
Kultur