Snart kommer Spotify i kiosken

Snart kan du kjøpe abonnement til musikktjenesten Spotify i kiosker over hele landet.

Foto: Shell
Personlig økonomi

I Sverige har musikktjenesten alliert seg med Reitan Servicehandel, og nå står Norge for tur, skriver adressa.no.Svenskene kan kjøpe abonnement i kioskkjedene Pressbyrån og 7-Eleven. Planen er å få til en tilsvarende ordning i Norge i utsalgsstedene Narvesen, 7-Eleven og Shell/7-Eleven. Tidligere har det bare vært mulig å kjøpe tilgang på nett.Kundene kjøper Spotify-abonnement og får med seg kvittering med en kode. Koden legges så inn på nettsiden til Spotify. Målet er å gjøre det enklere å abonnere.- Vi gjør dette for å gi brukerne flere betalingsmuligheter. Så dersom du er interessert i å kjøpe et premiumabonnement som en gave eller foretrekker å betale kontant kan du bruke denne løsningen, sier markeds- og kommunikasjonsansvarlig i Spotify Sophia Bendz. (©NTB)

Nyheter
Personlig økonomi