Svein Johnny fikk bot mens han snakket med p-vakten!

Svein Johnny Lie stiller spørsmål om EuroParks forretningsmoral.

Foto: Scanpix
Personlig økonomi

Svein Johnny Lie stiller spørsmål om EuroParks forretningsmoral etter at han fikk bot i et parkeringshus på Tøyen i Oslo. Mens han snakket med parkeringsvakten gikk tiden ut og han fikk 700 kroner i bot, skriver VG.- Jeg og parkeringsvakten ankom bilen samtidig og begynte å prate. Mens jeg la inn bagasjen, la han bot på ruten, sier Lie.- Jeg spurte "hva holder du på med". Da fikk jeg til svar at jeg hadde stått tre minutter for lenge, sier Lie til avisen.Han reagerer også på at han måtte ut med 700 kroner i bot, og ikke 600 som det står på et oppslag i parkeringshuset.- Dessverre er det ikke samsvar med skiltet. Kontrollavgiftsbeløpet i dette anlegget skal være 700, sier kontorsjef Pål Gleditsch i EuroPark. Selskapet vil ikke tilbakebetale differansen.

Nyheter
Personlig økonomi