To knallbra aksjetips fra hobbyinvestor

For én måned siden anbefalte hobbyinvestor Knut Arild Johansen Dyb tre aksjer på Oslo Børs. Nå advarer han mot den ene.

Hobbyinvestor Knut Arild Johansen Dyb - Foto: Scanpix/privat

For en måned siden kom hobbyinvestor Knut Arild Johansen Dyb med sine heteste aksjetips foran høstsesongen. Med tre måneders horisont anbefalte han DnB NOR, RCCL og Q-Free.Gratis bom? Særlig på sistnevnte traff trønderen planken. Ved anbefaling 19. august sto Q-Free-aksjen i 16,20 kroner. Da børsen stengte fredag hadde den kommet opp i 21,60 kroner. Det tilsvarer en oppgang på 33,3 prosent.- Det skjer vel ikke noen store ting med aksjen før vi får tallene for 4. kvartal om ca. en måneds tid. På litt lengre sikt tror jeg det blir fryktelig mye bom nå som vi får fire nye år med rødgrønt. Kanskje ser vi aksjen snart i 80 kroner? sier Johansen Dyb til HegnarOnline, med et smil.- Hvis du kjøper noen Q-Free-aksjer, sikrer du deg kanskje gratis bom i resten av 4-årsperioden, fortsetter han i samme stil.Av de øvrige tipsene har trønderen så langt truffet bra også med RCCL, som er opp 28,2 prosent i perioden. DnB NOR har ikke gått like bra. Drøye 8,5 prosent oppgang er litt svakere enn hovedindeksens 10,2 prosent i samme periode.Advarer mot DnB NOR Johansen Dyb ville ikke ha gått inn i aksjen nå.- På grunn av emisjonsfaren vil jeg advare dem som tenker på å kjøpe seg inn i aksjen nå. Men på sikt vil DnB NOR fortsatt være en solid aksje, som vil stige videre, avslutter han overfor HegnarOnline.