Trygve Hegnar hårfint fra å kjøpe

Trygve Hegnar har vært hårfint fra å kjøpe aksjer i et par selskaper på Oslo Børs. Slik vurderer han aksjemarkedet nå. Er det for sent å kjøpe?

Analysesjef Stig Myrseth, Orion Securities, var gjest i Økonominyhetene fredag. Han kom blant annet med tre konkrete aksjetips. To litt trauste aksjer, men med potensial, og en doblingskandidat. Han fortalte også hvordan han vurderer makrobildet nå og om det er på tide å gå all-in?Trygve Hegnar kommenterte utviklingen i DNO og REC, og røpet også at han har vurdert å kjøpe aksjer i et par selskaper.- Jeg har vært hårfint fra å ta noen posisjoner, men bare i et selskap om gangen, røper Hegnar blant annet.Foreløpig har Hegnar ikke kjøpt, men i Økonominyhetene fredag forklarer han hvordan han vurderer aksjemarkedet akkurat nå, hva han ikke ville røre og om det allerede kan være for sent å kjøpe i denne omgangen.Se opptaket av dagens live-sending av Økonominyhetene her .