Vollvik slått på målstreken

Idar Vollviks nye mobilselskap er billigst dersom du ringer lite. Storforbrukerne har derimot et billigere alternativ.

Idar Vollvik - Foto: Scanpix
Personlig økonomi

Idar Vollviks nye mobilselskap Ludo er ifølge telepriser.no billigst i to av tre kategorier. Det gjelder kunder med lavt eller middels mobilforbruk. Har du derimot et høyt forbruk , er Tele2 billigst. Men selskapene kniver om billigst-tronen. Ludo skal ha kuttet prisene i dag.En talsmann for selskapet sier til HegnarOnline at Ludo i løpet av de to og en halv månedene som har gått siden oppstart har fått pluss/minus 5.000 kunder. Det blir karakterisert som et høyt antall i en periode man har drevet med mye prøving og feiling.Telepriser.no oppdateres hver midnatt. Følg med på prisene her

Nyheter
Personlig økonomi