I september ble det avslørt at ICEBAR by ICEHOTEL skulle åpne i Oslo. Etter to måneders arbeid og 60 tonn med is står ICEBAR Oslo endelig klar.Den nye baren i Oslo sentrum er laget av store isblokker fra Torneelven i Jukkasjärvi, og er utformet av iskunstnere som har satt sitt preg på designet. Designet for ICEBAR Oslo forandres hvert år, og årets design - "Purity with a twist" - er signert Arne Bergh og Janne Haglöf.Gjestene kommer inn i grupper på 60 personer, og er i isbaren i 45 minutter av gangen. Før og etter oppholdet i den kalde delen kan gjestene nyte god mat og drikke i en "varm" del.Inne i baren er det minus fem grader celsius hele året, men takket være energieffektive LED-lamper smelter ikke isen selv med mye belysning inne i lokalet. Lyset går i flere toner av blått og grønt, som minner om nordlys når det treffer den krystallklare isen.Du finner ICEBAR Oslo i Kristian IVs gate 12.