Espen Furnes var dagens gjest på Økonominyhetene med Trygve Hegnar. Forvalteren er positiv til aksjemarkedet og kom med flere aksjetips.- Delphis Europafond, som jeg forvalter, ønsker å være eksponert mot energisektoren på Oslo Børs. Hittil har vi primært vært eksponert mot TGS og PGS. Blant aksjene vi vurderer å ta tak i vil jeg nevne Acergy og Subsea 7, sa Furnes blant annet.I tillegg kommenterte vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og du får teknisk analyse av StatoilHydro, Yara og Storebrand.
Ønsker du å se programmet i Windows Media Player kan du benytte denne adressen: (hint: "Fil" og "Åpne URL-adresse"). Den virker kun under sendingen. Har du Mac bør du laste ned og benytte VLC Player. .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat..Reinnstaller/oppdater WMP (Windows Media Player). Dette løser ofte problemer med lyd og bilde.Sjekk at hastigheten på Nett-TV er riktig innstilt:Link til videoinnstillinger finner du nederst på Nett-TV. (Gå inn via Startknappen, velg Programmer, velg Windows Media-player.) Gå på Verktøy -> Alternativer -> YtelseVelg: Identifiser tilkoblingshastigheten.Endre bufring til 15 sekunder Gå på Verktøy/Tools -> Alternativer/Options -> Nettverk/NetworkSlå av UDP og Multicast.Velge http som protokoll for streamingSlette temporary internet files. Dette for å rydde unna evt innhold som er cachet lokalt til disk tidligere.