Politiet advarer mot innbruddstyverier

Oslo politidistrikt advarer nå publikum mot innbruddstyverier

Foto: Scanpix
Personlig økonomi

Oslo politidistrikt advarer nå publikum mot innbruddstyverier etter at det de siste dagene har vært en rekke innbrudd enkelte steder i byen.Politiet ber de som har boligalarm om å passe på at hele boligen er dekket av alarmen, at stiger og lignende er låst inn i garasje eller uthus, at dører er låst og at vinduer er lukket. Alt som kan gjøres for å hindre tyven i å trenge seg inn, er med på å gjøre tyvens arbeidsforhold vanskeligere. Godt lys er også viktig. Naboer på være på utkikk for hverandre, og melde fra til politiet hvis de ser noe ureglementert, heter det i en melding fra politiet.Den siste tids innbrudd i nedre del av Holmenkollen, på Vettakollen og på Kjelsås har stort skjedd ved at tyvene har benyttet seg av stiger og annet, tatt seg inn i boligens annen etasje på soverom og bad og stjålet verdigjenstander, smykker og klokker m.m. Innbruddene har for en stor del foregått etter klokken 16.00. På en rekke av åstedene er det kun montert alarm i 1. etasje. Politiet oppfordrer publikum til å sette inn en alarm som dekker hele huset. Politiet oppfordrer også publikum til å flytte verdigjenstander fra bad og soverom til alarmbelagte rom.

Nyheter
Politikk