Av alle skianleggene i Norge er det per i dag er Hemsedal som har mest snø på sin toppstasjon. Her er det nemlig 70 cm natursnø. Dette er veldig bra til å være så tidlig i sesongen, og det har i tillegg blitt produsert mye kunstnø.Hallbjønnsekken (åpner 12. desember) og Tyin-Filefjell (åpner til helgen) har 50 cm med natursnø, og Beitostølen og Gaustablikk kan melde om 45 cm natursnø.Ifølge skiinfo.no er det 18 skianlegg som holder åpent denne helgen, og flere av skianleggene har nå åpent hver dag frem til sesongslutt nærmere mai. Det ser ut til at denne helgen vil bli den beste pudderhelgen i flere skianlegg hittil denne sesongen, med ventet snøfall på over 20 cm i løpet av de neste fire dagene.Lørdag ser ut til å bli dagen da det kommer mest snø i alle disse skianleggene (13-16 cm).- Nå åpner noen av skianleggene såpass mange nedfarter, heiser samt barneområde, så skikjøringen er ikke lenger bare for de "spesielt interesserte". Mye snø har kommet og mer er i vente, og skianleggene åpner fortløpende flere heiser og bakker dersom forholdene tillater det, sier Jens Løland som er Norgesansvarlig i Skiinfo.no.
Disse skianleggene åpner denne helgen:
•Haukelifjell•Hafjell•Norefjell•Oppdal (håper å kunne åpne, men må ta snøproduksjonsforbehold)•Tyin-Filefjell