- Hovedindeksen oppunder 400 før årsskifte

Terje Venold, sjef i Veidekke, er forsiktig optimist på vegne av både akjsemarkedet og norsk økonomi.

Konsernsjef Terje R. Venold i Veidekke. Foto: Scanpix
Personlig økonomi

Terje Venold var dagens gjest på Økonominyhetene med Trygve Hegnar. Konsernsjefen la frem sitt syn på utsiktene for både Veidekke og norsk økonomi.- Jeg vil beskrive meg selv som realist og optimist. Vi har en komfortabel ordrereserve innen entreprenørdelen og ser tegn til bedring på eiendomssiden, sa Venold blant annet.Se opptaket av sendingen her I forbindelse med vår børskonkurranse ble Venold bedt om å tippe hva hovedindeksen vil stå i ved utgangen av 2009.- Jeg tror hovedindeksen vil ligge tett oppunder 400 ved årsskifte, sa Venold.I tillegg kommenterer vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av Statoil og Noreco.Se direktesendingen på webtv.hegnar.no fra klokken 16.05 mandag - torsdag og fredag klokken 13.30.Vi benytter nå flash-spiller på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.

Nyheter
Børs