Slik tjener du på klimaendring

På dagens utgave av Økonominyhetene med Trygve Hegnar får du alt om utviklingen på Oslo Børs og et intervju med Eric Borremans fra BNP Paribas.

Publisert 11. des. 2009 kl. 12.15
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 22.05
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 272 ord
Eric Borremans er sjef for bærekraftige investeringer i storbanken BNP Paribas. Han vil blant annet fortelle hvordan han mener klimaforandringene vil påvirke aksjemarkedet i årene som kommer, samt hvordan du som investor bør posisjonere deg i forhold til dette.I tillegg kommenterer vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av Statoil, Seadrill og Frontline.
Ønsker du å se programmet i Windows Media Player kan du benytte denne adressen: (hint: "Fil" og "Åpne URL-adresse"). Den virker kun under sendingen. Har du Mac bør du laste ned og benytte VLC Player. .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat..Reinnstaller/oppdater WMP (Windows Media Player). Dette løser ofte problemer med lyd og bilde.Sjekk at hastigheten på Nett-TV er riktig innstilt:Link til videoinnstillinger finner du nederst på Nett-TV. (Gå inn via Startknappen, velg Programmer, velg Windows Media-player.) Gå på Verktøy -> Alternativer -> YtelseVelg: Identifiser tilkoblingshastigheten.Endre bufring til 15 sekunder Gå på Verktøy/Tools -> Alternativer/Options -> Nettverk/NetworkSlå av UDP og Multicast.Velge http som protokoll for streamingSlette temporary internet files. Dette for å rydde unna evt innhold som er cachet lokalt til disk tidligere.