Tror boligfesten fortsetter i 2010

Meglerfirmaet Nordvik & Partners har lagt bak seg en kanonår. Nå spås det videre prisvekst. Dette vil være de mest populære objektene.

Megler Nils O. M. Nordvik - Foto: Finansavisen
Personlig økonomi

Meglerfirmaet Nordvik & Partners har allerede gjort opp status for 2009. Ved to kontorer i Oslo vest har 12 meglere omsatt for 44 millioner kroner, noe som er 25 prosent mer enn i kriseåret 2008,samt mer enn i toppåret 2007.- Vi kan fort slenge på tre-fire millioner til, før alle oppdragene er inne for året. Da lander vi på rundt 47-48 millioner kroner i omsetning, og rundt 11 millioner i overskudd, sier Nils O. M. Nordvik til Finansavisen.Nordvik & Partners tror prisene skal videre opp i 2010.- Jeg tror prisene stiger med minst 8 prosent neste år, sier Terje Tinholt sikkert. Nordvik lander på 5-7 prosent prisvekst neste år.Eneboliger og tomannsboliger i segmentet 7 til 8 millioner vil oppleve den sterkeste etterspørselen. Områder som Korsvoll, Nordberg, Vinderen, Snarøya og Bygdøy kommer best ut.

Nyheter
Næringseiendom