Kraftig REC-smell - Hva nå?

Are Grongstad, analytiker i Agilis Securities, er dagens gjest på Økonominyhetene.

Personlig økonomi

Are Grongstad har truffet innertier med sin salgsanbefaling på REC. Hvordan ser han på aksjen etter dagens kraftige skrell?I tillegg kommenterer vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av Statoil, Kongsberg Automotive og Golden Ocean.Se direktesendingen på webtv.hegnar.no fra klokken 16.05 mandag - torsdag og fredag klokken 13.30.Vi benytter nå flash-spiller på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.

Nyheter
Børs