Nesheim kommenter børsutviklingen

Dagens gjest på Økonominyhetene med Trygve Hegnar er Håvard Nesheim.

Håvard Nesheim. Foto: Finansavisen
Personlig økonomi

Like før jul sa Håvard Nesheim opp sin stilling som analysesjef i Handelsbanken Capital Markets.Han har ikke bestemt seg for hva han vil gjøre videre, men bruker fremdeles mye tid på å følge markedene.På Økonominyhetene får du mer om hans syn på utviklingen i aksjemarkedet.I tillegg kommenterer vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av Statoil, subsea 7 og Songa Offshore.Se direktesendingen på webtv.hegnar.no fra klokken 16.05 mandag - torsdag og fredag klokken 13.30.Vi benytter nå flash-spiller på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.

Nyheter
Børs