Advarer nordmenn i Thailand

Den norske ambassaden i Thailand ber norske borgere være forsiktige og holde seg unna demonstrasjoner i hovedstaden Bangkok.

Bangkok - Foto: CC

Byen har vært preget av store demonstrasjoner i helgen, og protestaksjonene kommer trolig til å fortsette i tiden framover. Ambassaden peker på at demonstrasjonene så langt har vært fredelige og at talspersoner for både demonstranter og myndigheter har forsikret at dette vil vedvare.- Men med så store og uoversiktlige folkemengder er det likevel en risiko for at det vil kunne oppstå uroligheter og voldelige sammenstøt, heter det på ambassadens hjemmeside.- Ambassaden oppfordrer derfor norske borgere til å utvise aktsomhet, holde seg unna alle demonstrasjoner og større folkemengder, følge med i mediene og lytte til råd fra lokale myndigheter.Det er tidligere statsminister Thaksin Shinawatras tilhengere som står bak demonstrasjonene i Bangkok. De krever at regjeringen går av og skriver ut nyvalg. (©NTB)