Analytiker om Norse-dealen

Analytiker i Argo Securities, Teodor Nilsen, forklarer hva han mener om Norse Energys avtale om å kjøpe eiendeler på Barnett-formasjonen og hva slags informasjon han håper selskapet vil kommunisere til markedet i neste uke.

Analytiker Teodor Sveen Nilsen i First Securities - Foto: Finansavisen

På dagens utgave av Økonominyhetene får du blant annet et intervju med Teodor Nilsen om den omstridte intensjonsavtalen til Norse Energy .- I dag inviterte selskapet til en analytikerkonferanse som skal avholdes torsdag 18. mars. Jeg regner med de vil komme med oppdatert informasjon rundt blant annet kostnadsbildet, antall brønner og initiell produksjon per brønn på Barnett-feltet, samt andre faktorer som verdianslagene er sensitive for. Det vil gjøre det enklere å gjøre seg opp en mening om hvor god avtalen er, sa Nilsen blant annet.I tillegg kommenterte vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og du får teknisk analyse av Statoil, Frontline, Reservoir Exploration Technology og SP 500-indeksen. Sistnevnte har nylig gitt kjøpssignal.Se sendingen her Se direktesendingen på webtv.hegnar.no fra klokken 16.05 mandag - torsdag og fredag klokken 13.30.Vi benytter nå flash-spiller på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.