Annonserer skilsmisse i avisen

- Jeg synes det er flott å få det på trykk i avisen, sier Anita Tajet til Stavanger Aftenblad.

Bildet er en illustrasjon. Foto: iStockPhoto

I alle år har folk sendt lokalavisa der de bor en notis med melding om fødsler, giftermål og dødsfall. Nå kommer også skilsmissene inn i spaltene.Anita og Tom Tajet ble historiske denne helgen. De to ble formelt skilt 9. mars i år, etter å ha vært separert siden 15. desember 2008. Lørdag annonserte de skilsmissen i Stavanger Aftenblad, ved siden av andre pars giftermål, omtaler av jubilanter og fødsler i avisens personaliasider.- Noen har kanskje vært fristet, men ingen har tidligere gjort dette i Aftenbladet, heter det i en redaksjonell omtale i avisen.Det tidligere ekteparet giftet seg i Trondheim tinghus i november 1999.- Det å skilles er en del av livet, derfor skjemmes jeg på ingen måte over min nye status. Jeg synes det er flott å få det på trykk i avisen, sier Anita Tajet til Stavanger Aftenblad. (©NTB)