De heteste reisemålene i påsken

Ikke alle lar seg friste av snø, kuldegrader, gløgg og Kvikk Lunsj i hytteveggen.

Foto: iStockphoto

Planlegger du en påsketur til varmere strøk? Star Tour har faktisk ikke en eneste påsketur igjen å oppdrive. Det er fremdeles Kanariøyene med Gran Canaria i spissen som er det mest populære reisemålet i påskedagene. Mange nordmenn kommer også til å åpne påskeegg både på Tenerife, Lanzarote, Thailand og i Egypt.I følge beregninger Star Tour har gjort, kommer ca 27 000 nordmenn til å feire påsken i varmere strøk.- Tradisjonen tro tikket de aller første påskebestillingene inn allerede i fjor vår og påskeuken har vært utsolgt en stund. Trøsten får være at de som ikke har fått plass kan reise billig i april og mai, sier kommunikasjonsdirektør Lena Petersson i Star Tour.Fem på topp i påskeferien:1. Gran Canaria2. Tenerife3. Lanzarote4. Thailand5. Egypt